SZEBIK 2001. Kft. | H-5400 Mezőtúr, Szolnoki út 83. | +36 56 550 691 | iroda@szebik2001.hu

HU EN DE

Bemutatkozás

A Szebik 2001. Kft. Mezőtúr jelentős vállalkozásai közé tartozik.

Logisztikai üzletágunk a belföldi és a nemzetközi fuvarozási tevékenység specialistája. Széles járműparkunkkal határainkon belül és azokon átlépve vállaljuk ömlesztett és darabáruk szállítását, az egyszerű kisebb csomagokat szállító furgonoktól a pótkocsis nagy kamionokig. Legfontosabb külföldi szállítási irányaink: Ausztria, Németország, Dánia és Olaszország.

A szállítmányozás mellett vállalunk mindenféle földmunkát, a teljesség igénye nélkül: tereprendezés, árokásás, alapásás, építkezés előtti, közbeni, és utáni gépi földmunka, föld-, sitt elszállítása, termőföld beszállítása. A földmunkát saját gépparkkal és gépkezelőkkel végezzük.

Rendelkezésre álló gépeink:

Ezek a gépek saját tulajdonban vannak. A 2006, 2010, 2011-es árvíznél maximálisan helyt állt cégünk. A Szebik2001 Kft. kombájnok teljes körű mentését is elvégzi. Bármilyen munkagéppel, eszközzel rendelkezésre tudunk állni.

Az Autóklíma üzletág az általánosan elterjedt személy- és haszongépjárművek klímaberendezései alkatrészeinek forgalmazásával foglalkozik. Közvetlen beszállítóink a legnagyobb klímagyártó cégek, így partnereinknek az alkatrészeket a legkedvezőbb áron tudjuk biztosítani.

Keressen meg minket bizalommal. Arra törekszünk, hogy partnereink megrendeléseinek mindenkor a legrövidebb határidő alatt, a legjobb minőségben tegyünk eleget, partnereink teljes megelégedésére.

Várjuk Önt mezőtúri telephelyünkön munkanapokon 7.30-tól 16.00 óráig!

Szebenyi László ügyvezető igazgató