SZEBIK 2001. Kft. | H-5400 Mezőtúr, Szolnoki út 83. | +36 56 550 691 | iroda@szebik2001.hu

HU EN DE

Projekt

A projekt adatai:A projekt tartalmának bemutatása:

A Szebik 2001. Kft. Mezőtúr jelentős vállalkozásai közé tartozik.
Logisztikai üzletágunk a belföldi és a nemzetközi fuvarozási tevékenység specialistája. Széles járműparkunkkal határainkon belül és azokon átlépve vállaljuk ömlesztett és darabáruk szállítását, az egyszerű kisebb csomagokat szállító furgonoktól a pótkocsis nagy kamionokig. Legfontosabb külföldi szállítási irányaink: Ausztria, Németország, Dánia és Olaszország.
A szállítmányozás mellett vállalunk mindenféle földmunkát, a teljesség igénye nélkül: tereprendezés, árokásás, alapásás, építkezés előtti, közbeni, és utáni gépi földmunka, föld-, sitt elszállítása, termőföld beszállítása. A földmunkát saját gépparkkal és gépkezelőkkel végezzük.

A projekt 3 fő tevékenységet tűzött ki célként:

Új eszköz vásárlása
Cégünk részéről a modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztés a cég fő profiljához illeszkedően egy ultramodern földmunkagép beszerzése. A gép GPS-sel és laptoppal való felszerelése lehetőséget ad a földmunka monitorozására, és egy irányítási rendszerben való digitális munkaszervezésre.

Angol nyelvi képzés
A belföldi megrendelők és üzletfelek előbb-utóbb növekedési korlátot jelentenek cégünk számára. A külföldi piacokra lépéshez viszont angol nyelvet beszélő munkatársakra van szükség, mind a szellemi, mind a fizikai dolgozóink között.

Tanácsadás cégünk számára szervezet-, folyamat- és menedzsmentfejlesztés témakörben
A tanácsadás által létrejövő eredmény digitális kompetenciákkal és folyamatokkal ellátott céges működés lesz, amely megtartja korábbi tevékenységeiből fakadó előnyeit is, de a válságban előre menekül, és új piacokra lép be.